Opinie

Zachęcamy do zapoznania się z opiniami o Cukierni Hania. Poniżej przedstawiamy recenzje naszych klientów z fanpage'a na Facebooku.

Dodaj swoją opinię

  • 6 kwietnia 2021

    Polecam .Wszystko świeże a przede wszystkim bardzoooo dobre

  • 12 października 2020

  • 28 września 2020

    pyszne ciasto, świeże i jeszcze ciepłe. Kawa tez bardzo dobra

  • 6 lipca 2020

    Piękny i przepyszny tort weselny! Wszystkim bardzo smakował. Ciasta też bardzo dobre. Polecamy z całego serca i dziękujemy

  • 28 kwietnia 2020

    Cudowne miejsce z cudownymi ludźmi i przepysznymi wypiekamiuwielbiam

  • 14 października 2019

    w 100% polecam przepyszne torty, ciasta i ciasteczka pierwszorzedna obsługa na Daszyńskiego w Gliwicach

  • 24 września 2019

    Przepyszne i przepięknie wykonane torty.

  • 14 sierpnia 2019

    Mieszkając poza granicami Polski, zamówilam tort urodzinowy z dostawą dla mojego taty. Jak mnie zapewniono, dostawa odbyla się o uzgodnionej porze, a tato został mile zaskoczony. Tort wszystkim bardzo smakował. Panie po drugiej stronie telefonu były bardzo pomocne. Druga niespodzianka zaplanowana za kilka dni.

  • 11 sierpnia 2019

    bardzo dobre lody. i kolocz pyszny

  • 4 sierpnia 2019

    Dziękujemy za smaczny i śliczny tort, mimo iż zamówiony zaledwie kilkanaście godzin przed odbiorem zostały zrobione super dekoracje, intuicyjne, ponieważ nawet nie prosiliśmy o jakiekolwiek ze względu na tak późne zamówienie

  • 1 lipca 2019

    Najlepszy tort na wesele ewer i super obsługa Pana Rolanda na najwyższym poziomie mega dziękujemy

  • 18 października 2018

    Polecam wszystko, a przede wszystkim cudowny zapach prawdziwej kawiarni, piękny wystrój, niesamowite i pyszne wyroby. Jak zgrzeszyć to tylko w Hani w Sośnicowicach . Zaraz będę konsumowała słodki upominek

  • 30 sierpnia 2018

    Bardzo dziękujemy za pyszny i przepiękny tort weselny. Był dokładnie taki, jak sobie wymarzyłam, wykonany nie tylko zgodnie z projektem, ale też bardzo starannie, a na tym mi zależało. Duży plus to kontakt, możliwość degustacji i bardzo miła obsługa. Gorąco polecam!

  • 31 lipca 2018

    Chcielibyśmy bardzo podziękować za przygotowanie i dostarczenie tortu weselnego naked cake oraz słodkiego bufetu. Goście byli zachwyceni smakiem. Zarówno tort jak i przeróżne ciasteczka ze słodkiego bufetu były przepyszne. Tort wyglądał obłędnie!!! Dziękujemy Pani Irence oraz całemu zespołowi, który przyczynił się do sukcesu � polecamy gorąco!!! Z pewnością jeszcze skorzystamy z Panstwa oferty - Sabina i Łukasz �

  • 6 maja 2018

    Wspaniały tort komunijny czekoladowo - malinowy! Przepyszne ciasta. Polecam �

  • 1 maja 2018

    Zamówiliśmy tort weselny na miesiąc przed uroczystością i mimo dość krótkiego terminu na realizację udało się spełnić nasze oczekiwania w 100%. Tort był piękny, dokładnie taki o jaki prosiliśmy, a przede wszystkim był pyszny! Pomoc Pana menadżera w wyborze tortu, przemiła obsługa oraz możliwość wcześniejszej degustacji tortów tylko utwierdziła nas w przekonaniu że Cukiernia Hania była dobrym wyborem. Na pewno jeszcze nie raz będziemy u Państwa gościć Serdecznie polecam!!

  • 5 lutego 2018

    Witam serdecznie.A ja chciałbym bardzo podziękować Panu ,który był za ladą w niedzielę 3.02.2018 .Wracając z wycieczki biegowej zabrakło mi wody , wstąpiłem więc do Cukierni Hania i otrzymałem całą pyszną butelkę wody.Dziękuje bardzo i wracam na lody. Dobro powraca.

  • 30 września 2017

    Wspaniale

  • 21 września 2017

    Nasz tort weselny zebrał bardzo dużo cudownych opinii ze względu na jego smak. Był bardzo delikatnie słodki, a maliny jeszcze nadały mu charakteru. Natomiast co do wyglądu tortu niestety nie byłam zachwycona. Pomimo przesłania Państwu poglądowych zdjęć, dodali Państwo od siebie coś o co nie prosiliśmy. Co więcej niezbyt estetycznie został on zaszpachlowany kremem, czego na szczęście nie było widać z daleka, natomiast na zdjęciach robionych z bliska wyglada to już niezbyt dobrze. W kwestii przyozdobienia kwiatami też niestety między dwoma górnymi piętrami została zrobiona nieestetyczna luka, której można było przecież uniknąć, zaczynając ozdabianie wyżej.

  • 21 sierpnia 2017

    Pięknie wyglądający przepyszny tort! Fajne jest to, że można się umówić na degustację tortów i zdecydować się nie tylko na to, co ładnie wygląda na zdjęciach, ale też na to, co jest dobre w smaku i wiedzieć co się kupuję, bo czasami tort tortowi nierówny. Także wybiera się preferowany smak i potem wybiera się z galerii, jaki wzór tortu chce się zamówić. Propozycji smakowych było chyba z 7-8, jak dobrze pamiętam, a wzorów tortów było bardzo dużo. Zawsze też można przyjść ze swoim zdjęciem i cukiernia zrobi tort na wzór, tak jak my zrobiliśmy. Było przepięknie i przepysznie Polecam, gorąco polecamy Asia i Kamil !!!

  • 15 sierpnia 2017

    Dziękujemy za pyszny tort oraz slodki bufet. Było przepysznie polecam

  • 14 sierpnia 2017

    Dziękujemy Cukierni Hania za przepiękny i bardzo smaczny tort ślubny w stylu naked cake, sprawdził się idealnie w upalny dzień, bardzo lekki, nie za słodki, z dużą ilością owoców leśnych. Torcik zniknął bardzo szybko, co nas ogromnie ucieszyło �. Nie było problemu z dostarczeniem do hotelu, a to aż 70 km. Polecamy!!! Pozdrawiamy cały zespół��� Marcelina&Tomasz

  • 27 lipca 2017

    Tort weselny w 100% zgodny z naszymi (i co ważniejsze gości!) oczekiwaniami. Dla Cukierni Hania nie ma rzeczy niemożliwych. Śmietana w środku i na zewnątrz na 3 piętrach - żaden problem. Całe owoce w środku - Dlaczego nie?! Inne cukiernie miały z tym problem. Polecamy!

  • 11 lipca 2017

    Ciasta i desery przygotowane na nasze wesele były wspaniałe! Goście chwalili nie tylko wygląd, ale również fakt, że nie były bardzo słodkie, dzięki czemu można było więcej skosztować. Dużym plusem jest możliwość degustacji tortów i ciast przed ich zamówieniem. Wybór jest tak duży, że każdy znajdzie coś dla siebie. Jak zwykle się nie zawiedliśmy. Polecamy!

  • 26 maja 2017

    Dziękuję za zawsze na wysokim poziomie super torty pozdrawiam ���zadowolona klientka !

  • 4 maja 2017

    Smaku nie ocenię, bo tort był prezentem, ale wykonanie... Rewelacja Bardzo dobry kontakt, obsługa, a co warte odnotowania: zamówienie omawiane było wirtualnie, a przeszło moje oczekiwania. Pełen profesjonalizm. Wygląd tortu to dzieło sztuki - dosłownie i w przenośni Niestety, nie posiadam zdjęć. Cóż mogę powiedzieć... Dziękuję. I polecam.

  • 1 maja 2017

    smaczne i piękne ciasteczka i torty a "bezowa pokusa " to zdecydowanie mój faworyt!

  • 23 kwietnia 2017

    Rewelacjaaaa! Tort nie dość, że piękny to jeszcze przepyszny!!!!

  • 23 kwietnia 2017

    Tort jaki dostarczyła nam Cukiernia Hania to małe dzieło sztuki! Przy czym nie tylko pięknie wyglądał (tort naked), ale również wyśmienicie smakował! Makaroniki również pierwsza klasa. Poza tym polecamy za doskonałe podejście do klienta i profesjonalizm! Pozdrawiamy - Agencja Ślubna Viva L'amour.

  • 9 kwietnia 2017

    Tort weselny...dzieło sztuki. Dziękujemy.

  • 9 kwietnia 2017

    Cukiernia na wysokim poziomie! Ocena 10/10!:)

  • 5 kwietnia 2017

    NAJLEPSZA!!!!!!!

  • 6 stycznia 2017

    Strona cukierni Hania nigdy wypiekom nie dorówna ale daje możliwości wglądu a przede wszystkim kieruje we właściwe miejsce Osobiście gorąco polecam torcik grylażowy... pycha

  • 27 listopada 2016

    Klasa sama w sobie!

  • 26 października 2016

    Dziękujemy za wspaniały tort weselny! Wszystkim gościom bardzo smakował I do tego ślicznie wyglądał Bardzo polecam

  • 26 września 2016

    Przepyszne ciasta.Miła obsługa.

  • 17 września 2016

    Wszystko PYSZNE! Szczególnie TORT BEZOWY. Polecam!

  • 23 maja 2016

    Chlebek na kapuście, na szybko zapakowany w woreczek; i pachnie tak nęcąco, jak kiedyś publiczne wypieki z lat PRL, które zjadało się po drodze ze sklepu. Szkoda, żeby tak pachniał tylko, może dam się znęcić? Z masełkiem irlandzkim... mniam!

  • 26 kwietnia 2016

    Tort weselny rewelacja! Zarówno smak, jak i urocza forma minitorcików Słodkości na stół również przepyszne Polecam!

  • 12 września 2015

    przepyszne ciasteczka, dzieła sztuki! a wczoraj widziałam jeszcze kolorowe makaroniki!<3 poproszę więcej zdjęć ciasteczek bo znajomi mi nie wierzą!

  • 31 sierpnia 2015

    Raz w sylwestra zamuwilismy, tort dla 3 latka na urodziny w kształcie auta, kształt super, ale krem dali na alkoholu, niewiedza jak to się stało, przeprosili, ale dzieci go nie zjadły, surowce też nie były najwyższych lotów..

  • 9 sierpnia 2015

    ciasteczka brulee są cudowne!

  • 7 lutego 2015

    W cukierni Hania kupuję o jakiegoś czasu.wczoraj odebrałam tort pomarańczowy.Dawno nie jadłam tak pysznego tortu!!!miękki puszysty a wygląd na 6+!przepyszne! Moim faworytem jest też tort czekoladowy z kokosem!Dzięki ze jesteście!Widać ze to co robicie jest dla Was jednocześnie niezłą frajdą jaki wielką pasją!!

  • 3 lutego 2015

    Dobze!

  • 12 czerwca 2014

    Top Adresse in Polen. Super Eis. Bester Kuchen und leckeres Brot