Opinie

Zachęcamy do zapoznania się z opiniami o Cukierni Hania. Poniżej przedstawiamy recenzje naszych klientów z fanpage'a na Facebooku.

Dodaj swoją opinię 4.6

  • Ewe Lin Ka 14 marca 2018
  • Ryszard Run 5 lutego 2018

    Witam serdecznie.A ja chciałbym bardzo podziękować Panu ,który był za ladą w niedzielę 3.02.2018 .Wracając z wycieczki biegowej zabrakło mi wody , wstąpiłem więc do Cukierni Hania i otrzymałem całą pyszną butelkę wody.Dziękuje bardzo i wracam na lody. Dobro powraca.

  • Viktoria Dąbrowska 12 grudnia 2017
  • Wiola Świstowska 6 grudnia 2017
  • Małgorzata Buchta 4 października 2017
  • Agnieszka Mika-Czarnecka 30 września 2017

    Wspaniale <3 :)

  • Sabina Golla 29 września 2017
  • Paulina Rogowska-Sado 21 września 2017

    Nasz tort weselny zebrał bardzo dużo cudownych opinii ze względu na jego smak. Był bardzo delikatnie słodki, a maliny jeszcze nadały mu charakteru. Natomiast co do wyglądu tortu niestety nie byłam zachwycona. Pomimo przesłania Państwu poglądowych zdjęć, dodali Państwo od siebie coś o co nie prosiliśmy. Co więcej niezbyt estetycznie został on zaszpachlowany kremem, czego na szczęście nie było widać z daleka, natomiast na zdjęciach robionych z bliska wyglada to już niezbyt dobrze. W kwestii przyozdobienia kwiatami też niestety między dwoma górnymi piętrami została zrobiona nieestetyczna luka, której można było przecież uniknąć, zaczynając ozdabianie wyżej.

  • Daria Szendzielorz 12 września 2017
  • Joanna Dubrowska 21 sierpnia 2017

    Pięknie wyglądający przepyszny tort! Fajne jest to, że można się umówić na degustację tortów i zdecydować się nie tylko na to, co ładnie wygląda na zdjęciach, ale też na to, co jest dobre w smaku i wiedzieć co się kupuję, bo czasami tort tortowi nierówny. Także wybiera się preferowany smak i potem wybiera się z galerii, jaki wzór tortu chce się zamówić. Propozycji smakowych było chyba z 7-8, jak dobrze pamiętam, a wzorów tortów było bardzo dużo. Zawsze też można przyjść ze swoim zdjęciem i cukiernia zrobi tort na wzór, tak jak my zrobiliśmy. Było przepięknie i przepysznie :) Polecam, gorąco polecamy Asia i Kamil :) !!!

  • Justyna Kujda 15 sierpnia 2017

    Dziękujemy za pyszny tort oraz slodki bufet. Było przepysznie :) polecam

  • Marcelina Winiecka 14 sierpnia 2017

    Dziękujemy Cukierni Hania za przepiękny i bardzo smaczny tort ślubny w stylu naked cake, sprawdził się idealnie w upalny dzień, bardzo lekki, nie za słodki, z dużą ilością owoców leśnych. Torcik zniknął bardzo szybko, co nas ogromnie ucieszyło �. Nie było problemu z dostarczeniem do hotelu, a to aż 70 km. Polecamy!!! Pozdrawiamy cały zespół��� Marcelina&Tomasz

  • Jagoda Gigon 13 sierpnia 2017

    Chleb na kapuście- najlepszym chlebem w Gliwicach!!!A taki jeszcze gorący w piątki ... mniam.

  • Katarzyna Chrapińska 9 sierpnia 2017

    Jestem oczarowana...jeździmy z Częstochowy specjalnie po Państwa słodkości, dzisiaj dodatkowo kupiliśmy również chleb..bajka! Błagam o punkt w Częstochowie!

  • Dawid Bartosik 27 lipca 2017

    Tort weselny w 100% zgodny z naszymi (i co ważniejsze gości!) oczekiwaniami. Dla Cukierni Hania nie ma rzeczy niemożliwych. Śmietana w środku i na zewnątrz na 3 piętrach - żaden problem. Całe owoce w środku - Dlaczego nie?! Inne cukiernie miały z tym problem. Polecamy!

  • Angelika Kelly 23 lipca 2017

    Ciasta bardzo dobre ale i cena nie jest niska. Zbulwersował mnie fakt że do pudełka doliczana jest cena. Opakowanie powinno być za darmo! W mięsnym sklepie też dostaje wędliny zapakowane w papier za który (naturalnie) nie płacę.

  • Natalia Komander-Bulak 11 lipca 2017

    Ciasta i desery przygotowane na nasze wesele były wspaniałe! Goście chwalili nie tylko wygląd, ale również fakt, że nie były bardzo słodkie, dzięki czemu można było więcej skosztować. Dużym plusem jest możliwość degustacji tortów i ciast przed ich zamówieniem. Wybór jest tak duży, że każdy znajdzie coś dla siebie. Jak zwykle się nie zawiedliśmy. Polecamy!

  • Maja Cyankiewicz 27 czerwca 2017
  • Radosław Błachowicz 19 czerwca 2017
  • Iwona Sosna 26 maja 2017

    Dziękuję za zawsze na wysokim poziomie super torty pozdrawiam ���zadowolona klientka !

  • Agnieszka Kołkowska 4 maja 2017

    Smaku nie ocenię, bo tort był prezentem, ale wykonanie... Rewelacja :-) Bardzo dobry kontakt, obsługa, a co warte odnotowania: zamówienie omawiane było wirtualnie, a przeszło moje oczekiwania. Pełen profesjonalizm. Wygląd tortu to dzieło sztuki - dosłownie i w przenośni ;-) Niestety, nie posiadam zdjęć. Cóż mogę powiedzieć... Dziękuję. I polecam.

  • Katarzyna Ryszka Dziwoki 1 maja 2017

    smaczne i piękne ciasteczka i torty a "bezowa pokusa " to zdecydowanie mój faworyt!

  • Teresa Bizaga 30 kwietnia 2017
  • Kasia Smuga 24 kwietnia 2017

    Serdecznie dziękuję za przepyszny tort na wieczór panieński!!! Jesteście najlepsi :)

  • Anna Kokoszka 23 kwietnia 2017

    Rewelacjaaaa! Tort nie dość, że piękny to jeszcze przepyszny!!!!

  • Monika Klęczek 23 kwietnia 2017

    Tort jaki dostarczyła nam Cukiernia Hania to małe dzieło sztuki! Przy czym nie tylko pięknie wyglądał (tort naked), ale również wyśmienicie smakował! Makaroniki również pierwsza klasa. Poza tym polecamy za doskonałe podejście do klienta i profesjonalizm! Pozdrawiamy - Agencja Ślubna Viva L'amour.

  • Nina Dziwoki 11 kwietnia 2017
  • Aga Frączek 9 kwietnia 2017

    moja ulubiona! polecam sernik francuski - najlepszy jaki jadlam :)

  • Tomasz Marut 9 kwietnia 2017

    Tort weselny...dzieło sztuki. Dziękujemy.

  • Beata Barton 9 kwietnia 2017

    Cukiernia na wysokim poziomie! :) Ocena 10/10!:)

  • Joanna Kępa 5 kwietnia 2017

    <3 NAJLEPSZA!!!!!!!

  • Sabina Sara Podkowska 30 marca 2017

    Bardzo gorąco polecam Hanię � bardzo miła obsługa, o pysznych lodach nie trzeba mówić. A przede wszystkim byłam miło zaskoczona, że mój pieseł mógł tam być razem ze mną i od razu został poczęstowany wodą� polecamy serdecznie i dziękujemy za rewelacyjne popludnie�

  • Jolanta Syrek 26 marca 2017
  • Michał Szaroń 3 lutego 2017
  • Beata Makowska Greeneyes 6 stycznia 2017

    Strona cukierni Hania nigdy wypiekom nie dorówna :) ale daje możliwości wglądu a przede wszystkim kieruje we właściwe miejsce :) Osobiście gorąco polecam torcik grylażowy... pycha

  • Madzia Zugaj 5 stycznia 2017
  • Ewa Czeczota 27 grudnia 2016

    Zamówiłam dla siebie tort na urodziny, z Elza z Krainy Lodu. Taka mała fanaberia:) . Był bardzo, bardzo pyszny i przepięknie się prezentował. Szczerze polecam Cukiernię Hanię.

  • Magdalena Magdziarz-Zhao 27 listopada 2016
  • Kasia Stronczek 27 listopada 2016

    Klasa sama w sobie!

  • Kasia Korona 3 listopada 2016
  • Ewa Dobras 26 października 2016

    Dziękujemy za wspaniały tort weselny! Wszystkim gościom bardzo smakował :) I do tego ślicznie wyglądał ;) Bardzo polecam :)

  • Iwona Cyranek 26 września 2016

    Przepyszne ciasta.Miła obsługa.

  • Bozena Dobras 17 września 2016

    Wszystko PYSZNE! Szczególnie TORT BEZOWY. Polecam!

  • Natalia Ziółkowska 13 sierpnia 2016

    Najlepsze ciasta, torty i ciasteczka. Wyśmienite!!!

  • Magdalena Jureczko 18 lipca 2016
  • Łukasz Budzyński 16 lipca 2016
  • Majka Leszek Szwed - Mróz 5 lipca 2016
  • Ewelina Sajewicz 8 czerwca 2016
  • Marcin Ranizowski 23 maja 2016

    Chlebek na kapuście, na szybko zapakowany w woreczek; i pachnie tak nęcąco, jak kiedyś publiczne wypieki z lat PRL, które zjadało się po drodze ze sklepu. Szkoda, żeby tak pachniał tylko, może dam się znęcić? Z masełkiem irlandzkim... mniam!

  • Michal Klich 15 maja 2016
  • Agnieszka Kiszka 30 kwietnia 2016
  • Michalina Mandla Hornig 26 kwietnia 2016

    Tort weselny rewelacja! Zarówno smak, jak i urocza forma minitorcików Słodkości na stół również przepyszne Polecam!

  • Monika Starzec 4 marca 2016
  • Sylwia Zielińska - Sosnal 19 lutego 2016
  • Misio Pysio 13 lutego 2016

    MalinowaChmurka rządzi.

  • Dominika Paprotny 12 września 2015

    przepyszne ciasteczka, dzieła sztuki! a wczoraj widziałam jeszcze kolorowe makaroniki!<3 poproszę więcej zdjęć ciasteczek bo znajomi mi nie wierzą! ;)

  • Krystian Helisch 31 sierpnia 2015

    Raz w sylwestra zamuwilismy, tort dla 3 latka na urodziny w kształcie auta, kształt super, ale krem dali na alkoholu, niewiedza jak to się stało, przeprosili, ale dzieci go nie zjadły, surowce też nie były najwyższych lotów..

  • Dominika Bremer 9 sierpnia 2015

    ciasteczka brulee są cudowne!

  • Agnieszka Bejm 31 maja 2015
  • An Da 21 marca 2015
  • Agata Wesołek 14 marca 2015
  • Krysia Rogowska 13 marca 2015
  • Barbara Kusz 13 marca 2015
  • Ania Kulczycka 12 marca 2015
  • Justyna Brzozowiec 18 lutego 2015
  • Kasia Macała 7 lutego 2015

    W cukierni Hania kupuję o jakiegoś czasu.wczoraj odebrałam tort pomarańczowy.Dawno nie jadłam tak pysznego tortu!!!miękki puszysty a wygląd na 6+!przepyszne! Moim faworytem jest też tort czekoladowy z kokosem!Dzięki ze jesteście!Widać ze to co robicie jest dla Was jednocześnie niezłą frajdą jaki wielką pasją!!

  • Carolin Maria Kudlek 3 lutego 2015

    Dobze! :)

  • Natalia Kuna 30 grudnia 2014
  • Maciej Cleaner Pietovski 19 października 2014

    Tort bezowy mistrz ! Tort Czekoladowo-malinowy również nie odbiegał jakością i smakiem :) Bardzo Polecam ! :)

  • Dawid Gontasz 22 września 2014
  • So Nja 13 września 2014
  • Jannette Hassa 13 czerwca 2014
  • Dennis Hassa 12 czerwca 2014

    Top Adresse in Polen. Super Eis. Bester Kuchen und leckeres Brot

  • Krzysiu Wolke 24 maja 2014
  • Gra Studzińska Cavour 24 kwietnia 2014
  • ʚïɞ Angel Hope ʚïɞ 23 kwietnia 2014